17 November 2010

Double trouble

Salam kepada yang sudi2 menjenguk sepatbiru.
Double trouble..ini bukan pasal konsert wing n search yer..
ni sebab due post dalam satu mase. xsempat den nak post so den buat combo lah..senang cket. btw, Selamat Hari RaYa Haji yer...jangan makan daging banyak sangat tau =D

Mengkuang Dam


tibe je kat mengkuang dam, ni first pic yg aku amek, modelnye wani selipar burok..hehehe
nice view kan.

zurin dan farhan main fokus dsini, kat belakang tu bleh nampak ponci and abu.

gambar lompat nih ak pakai mode manual tapi lupe lak setting die, yg pasti shutter speed die tinggi ahh kan..hihihi



Jalan-jalan dimalam hari, butterworth


hahhaa, gedik, ak tau gambar nih xjadi langsung tapi tak kire nak letak jugk..hohohooh

yipi2..ak sgt suke gambar nih, =D

dilarang memotong yer =p





5 comments:

eppoo said...

best nyo picnic! napok cool jer air tu.. huhuuhuh

intaq said...

waaa...mno tuh?napok supo kt bandung jah?fresh je....huhuu

Najwa Sofwani said...

mce kat bandung ko, ganah2..
kat penang jah..tp tepak tuh meme lawa

Mohaimin Mokhlis said...

Mak aih pic header blog hang,
aku bukak2 trus nampak mata bulat,
ni kalau bukak memalam seram ni.haha

Najwa Sofwani said...

hehehheheee, lagi seram kalu ak pakai color merah kan..nanti ak try ek..=p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...