10 November 2010

Rumate da bomb!!!

Salam, skrg tengah rindu rumate!!!!!. xsabar2 nak balik utp..yeker???..hahaha,
xsabar pun sbb nk jmper abell jer, xde mknenye ak xsbr nk balik sbb rindu utp..tidak ye!
bukan senang nak dpt rumate yang ngam ngan kite, so korang sume kalu dh jumpe rumate sejati macam ak nih, hargailah diorang k...nak kenal rumate sejati ak, ni dia...

selongkar photo2 dalam laptop uzur ak nih byk jgk gambar bdk nih upenye...hihihi
nama panjangnye Nabilah Mastuki, nama pendeknya abell... (Amaran:sile baca macam aziz satar dalam cter pendekar bujang lapuk 2 yer =p). Best woo rumate nga die, ari2 dgr lagu-lagu gamelan, ari2 duk berzapin berjoget..hihihi. Abell ni terre menari tau..dancer utp gitu 'wink2'. Dulu ak mmg xsuke dgr lagu-lagu tu, tp lme2 dh lali, skrg rindu pulak..cewah!

apis terselit disitu.abaikan die =p
asal johor, leh ckp jawa wooo..suke sundae chocolate McD..kalu mkn mmg xigt org sbelah ahh
xyah mntk mmg xbagi..kat ak jer abell kasi, perasan nye saye...=p. abell ni syg sgt kat BEE die, BEE die pki perfume glade I Love You, best..i Likessss. aku siap suggest kat zureen suh beli mcm abell punye so hari-hari naik kerete ngan zureen mesti ingat abell =D


k'lah sekian untuk post kali nih.esk keje, selamat malam dan salam


p/s:
Belog-belog berkaitan
abell: being me
zureen : oo yeah..!!

4 comments:

SaPek said...

hahahaha.. seyesly ko rindu abil? btoi ke wa? baik ko pikir skali lagi.. kah3x

abeelo said...

omaigoddd. terharu kejappppp. eh tak. terharu lameeee. terus emangat nak siapkan weekly report.

wa, miss you tooo.

Najwa said...

sapek: ak tau ko jeles sbb ak xrindu ko, kan3..=p
abell:..siyesly rindu ko, cket lagi nk gler =p, aiyoo..weekly report ak byk lagi xbt dow..hohoho

lipanboy said...

tu diaa..sepat pink..haha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...