27 November 2010

Rapunzel best woooo!!!




assalamualaikum


semalam keluar antar housemate balik taiping, tp pi antar ke butterworth jer,.pastu terus pi sunway carnival tgk rapunzel laaa,, awal2 plan nk tgk 2D jer tp alang2 dah pi sunway baik tgk 3D terus..sgt menarik gua cakap luu..cter kelakar abis, ade parent tu bawak anak-anak diorg.. xhenti2 gelak..mmg cter bgus untuk gelak-gelak ketawa..suke2, rs nk tgk lagi jer... mne2 yg xtgk lagi, korang pi tengok yer..kompem best!!! =D


tengok jangan xteng0k yer =D


one of the best scenes =)))

wayang start 9.45pm.so sempat la menyeleweng sat, zopor cari rantai utk keluar esk dgn sya, minn dan aisyah..sibuk pusing, nsb baik sempat msuk..hihhi

abis jer cter kitorg singgah makan McD pulak nk isi perut yg kebulur ini,even ak dh mkn nasi sblm pi td..lapar jgk..=p, sbb sejuk sgt kat McD tu ak xmmpu nk mkn mc ciken~~ (nyanyi mcm dlm iklan) bwk balik umah je laa...xtau la awat sejuk sgt, bwh 0 degree mgkn..hiperbola sgt aku nih tp btol sejuk lol..


ni yang dbeli aku ngan zopor

entah pakai ke tak, lme dh rse nak beli kite tgk yer, pakai ke tak..huhuhu. okes, sekian update kali ni, nk kne angkat kain djemuran, hujan nak turun..=p. thanks sudi2 jenguk sepatbiru
ok, babaii =D

7 comments:

chah~ said...

huhu.. nk tgk rapunzel. tp dop dang. dang balik klate dulu..

supikgf said...

nak tgk jugakkkkk

Najwa Sofwani said...

chah: mu downld la sene..hihiih
tp klu leh tgk 3D lag best..=p
eja: tgk2..=)

tg anis said...

nk tgkkkkkkkkk!~~

hihi

abu raihan said...

woh tgk cito xajok doh.

little cart00n said...

tak dpt tgk lagi! :(

Najwa Sofwani said...

anis n little cartoon: cpt2 tgk
abu: alos abu,mu tgk megamind xajok ak jgk..=p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...