09 November 2010

Lumix Lx5


abis melayang, terbang2 abis duitku..hohoho
eh, Salam kawan-kawan
ni la 'dia' penyebab duit2 ku terbang dgn sekelip mata


sdey cket sbb dah xdapat nak p bandung, samsung wave pun dh babaiii awal2
tp best sbb akhirnya dh ade cam sendiri, lagipun dah lame ak aim nak beli camera..
nanti bleh amek gmbr byak..Mengkuang Dam weekend ni ye Celesticos tribe =p
pakai camera macam nih byak kene explore tapi xsebanyak kalau pakai dslr..
time beli pun abg tu dah ajar cket2 cmner nk gune n bla2..
siap bagi no fon die kot2 ak xpaham2 lagi
almaklumlah beginner lagi..
kalu nak tau lebih mendalam pasal cam nih bleh klik link ni Lumix Lx5
sebab nak citer panjang2 pun aku baru berjinak2 dengan Lx5 nih.
nanti bile dah pandai cket, ak bt review yer..hehe
k'lah sekian untuk update kali nih..(update kat kilang ni...=D)


4 comments:

abeelo said...

yeyeh najwa dah ade kamera.

bintul shahrain said...

ahaha waaa samee! baru je duit melayang beli lumix tz10

Najwa said...

abeel: oo..yeah, tp bkn dslr lah abeel..xmcm apis, dslr gitu..hihi

doo: kte sme doo, lumix jgk..hihih
melayang~~

Mohaimin Mokhlis said...

haha
abes melayang tapi tak rugi. :P
tahniah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...