24 November 2010

get personal


Assalamualaikum

dah selamat datang kulim =D..dah selamat pi kerja jgk..2 hari dh, tp yg xberapa best 2 hari ni hidung tersumbat, xleh nk bau ape2, mkn pun xde selere. xde selere pun makan nasi tambah jugak kalau ngan budu..kalu ade selere, satu periuk pon boleh.=P kat lua tgh hujan, sejuk....best sgt guling2 atas waffle nih..kat kulim nih, tilam tdo ak dpanggl waffle, sebab bila bangun pagi teknik lipat tilam ni cket lagi nak jadi cam waffle..hihihi. ok balik pada hujan kat lua, bt aku touching cket, malam2 nih tibe tringat kenangan2 lama

kenangan..., org ckp xbaik dkenang, nanti merana jiwa, tp beb kenangan terindah bukan senang nak lupe dan maybe takkan lupe. xtau kemana hala tuju ak dan dia, ape pun ak doakan dia berjaya gapai cita-cita nk jadi doktor.untuk mencapai sesuatu perlu ade pengorbanan kan..kan..kan.. ak xnak sedey lebih2, cket sudah sebab ak yakin dia akan menjemputku..hehehe, lagu kangen band tu tp mmg kene ahh ngan ak..ok dah touching2, senyum.... (^____________________________^) ya itu yg kite mau, lebar habis.

btw, arini 1st time pi keje ak pakai shawl dgn inner siap, memang dah lame pakai tudung lilit2 nih tp xpernah pakai kalu pi kelas atau kerje, ak nih jenis malas cket nk bersiap so kalu pagi2 tu main sambar je ape yg tergantung.hohoho, enth la pagi tadi cam rajin cket nk mengiron pas2 lilit2..hehehe, tgk ok x? inner baru beli tu =p



ade bdk tuh cakap xseswai, die lagi suke ak pki normal tudung tp tp tp..akak kat prepping ckp kan lawa..heheh, (gaya malu2 kucing cket). ape2 je la, yg penting ak suke suke suke =D.

oklah, sekian untuk post kali nih,ngntok sangat dah nih,
Trimas kepada yg menjenguk sepatbiru =))
Selamat malam

8 comments:

jenna said...

jiwo ko wa? hehe :)

p/s: comel2. ak suko mu paka inner2 tu. lg glemer ore kato. :P

Najwa Sofwani said...

jiwo skali skalo ..hehhee
comey ek, thanks =p....
mu pun byok collection inner, ak suko hok purple mu tuh..=)

supikgf said...

lawa la pkai tudung inner tuh, nak try gak la, tuh inner cotton eh wa?

issKHOO said...

phewit..style bru gitu..ak pki gak loni..bia muko bulat pom..hihi..
hot tu inner cotton ke?mace laen jah

Najwa Sofwani said...

eja n iss: em2 inner cotton, sene cket nk bentuk muncung2..hihihi

iny said...

comey la wa pki gtu...
iny pun baru berjinak2 pki inner tu..
huhu.
tp nk pki g klas x tergamok lg.hee..

Najwa Sofwani said...

smo la iny, wa xpka g kelas..xde bran..hihihi

miEmi zahari said...

wa kijo mano? ehehe eh, comey pkai inner tue.. sesuai je nga wa.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...