23 August 2011

cepatlaa...cepat cepat!!!!

Assalamualaikum

esok test sempat lagi update, ok! mengadap slide lame-lame aku rase macam tak masuk ape-ape pun dalam otak nih. cuak k cuak!! 
esok test energy conversion management (ECM) kot, siyesly  ape yang aku belajar satu sem pasal subject nih. Rasenye kalau subject ini aku amek after thermodynamic luh takde nye jadi lost sangat macam sekarang nih, haishhh...... Ade cket aku rase macam ni


nak buat tak tau jer boleh tak?.. sekarang ni tersangat nak balik umah, semua dah balik kecuali cua yang kat MRSM Pasir Tumboh. sedih tau....


semua happy kat umah, aku kat sini mengadap notes nak test plus report segala mende nak dsiapkan
cepatlaa...  cepat cepat!!!!

1 comment:

*rainyscream* said...

duk jauh memang terasa nak balik.lagi2 bila ad test sume. tension!! siapkan segala urusan baik2, nanti xda la menyesal kemudian.. peace

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...