20 August 2011

seminggu jer lagi....


Assalamualaikum

hope sume sihat-sihat sokmo..|macam menulis surat la pulak|, hari ini dah  20/8/11 means 10 malam terakhir bulan ramadan starto, sume dah ready kah? Ade yang nak dburu nanti..iaitu malam lailatul qadar :D and 10 terakhir nih jom kumpul pahala banyak-banyak, orite!

"Itulah malam Lailatul Qadar. Pada 10 malam tersebut, demi berebut untuk mendapatkannya, Rasulullah S.A.W mengasingkan dirinya dari isteri-isterinya, beriktikaf di dalam Masjid Nabawi, beribadah dan bermunajat kepada Allah S.W.T sambil diikuti oleh para Sahabat R.A." petikan dari iluvislam

tinggal seminggu jer lagi dekat utp ni and dalam seminggu ni la banyak yang hendak dselesaikan. Alhamdullilah project autobot, eis and ecm(transys) dah settle so sekarang cume tinggal FYP report, project FANDE, seminar autobot and testo|banyak lagi yerrr (>_<)|..isnin n selasa next week memang hari test so weekend ni kene productive cket. buat ape yang patut sebab saya mahu pulang ke umah dengan puas hati yerr.

 Usaha menyiapkan project autobot. btw name robot tu KUKA, comel kan..hee :D

16/8/11 aritu, mechy girls aka MEGI buat IFtar together dekat Bistro, kedai makan on da way nak p Taman Maju. Before IFtar sempat la dulu, gather kenangan same, amek gambar dekat CH. 4 tahun bersama korang sangat best, Thanks for the memories :)

gambar cilok dari FB cik anis :D

semoga kita sesame memanfaatkan 10 malam terakhir ini and seminggu dUTP ini juga yerr :D Thanks sudi jenguk sepatBiru. Selamat Berpuasa!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...