14 December 2010

Amar Sofwan Mohamad Shiham

Assalamualaikum


siapa? siapa?..owh, itu adek aku, 'ado meh dok' bahasa generalnye ade iras x. selalunye orang cakap xde iras sgt sbb amar lebih mcm ummi n aku macam ayah, sejuk kan~~
entry ini speacially made untuk satu-satunye adek lelaki aku sebab 14/12/2010 adalah hari lahir amar sofwan yang ke 17 tahun. dah besar ye acik..., dulu aku aka akak selalu gak gaduh ngan die, gaduh extreme smpi tolak2, tendang cket2 ngan die, tolak2 extreme ker?
urmmm..... dsebab ak merangkap akak yg baik hati lagi lembut2 gitu, tolak menolak itu dikira extreme yeee lagipun dengan adek2 lain ak bising mulut jer...
ye ker.........??
benar-benar belaka yeee(=_=)


best ker ramai laki dalam family?
family ak ade sorg jer plus ayah aku so jadi dua n aku bersyukur dengan itu..=))
acik mude 5 tahun dari ak tapi sifat matang dan ketinggiannye 175cm (ouhhhhh...bt aku jd pendek) aku rasa die macam abg aku plak. bagus gak sbb ak tringn gak nk rs ade abg
abg sebenarnye..abg mnje2 i dont like.


banyak aku nak citer pasal acik nih...
suara2 sumbang: ceciter(2x)..........
mengaruh hantu kak limah sgt sekarang nih haihh.., 2 3 ari lagi surut la kot..kot!..

sekarang acik kat umah, bdk lepasan spm katekan..duk menanam anggur kat umah
tp aku pasti anggurnye subur gitu..hik3
k'lah esk keje xleh nk panjangkn entry
acik, may Allah bless you
semoga acik dpt yg terbaik dalam hidup dunia akhirat
kakak syg acik

thanks for those yg sudi2 jenguk sepatbiru.Selamat malam (^_^)


2 comments:

cikcombi said...

epy besday amar...eh, belated..mmg besar dia dr kak long=)

akuanakpahang said...

Salam singah mlm kejap kat sini :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...