16 December 2010

xmkn nasi berat turun???

assalamualaikum

xmkn nasi berat turun??
memang turun tapi ak xberjaya lah yer..grrrrr, 8 hari gua xmkn nasi beb bkn stkat turun bleh naik 0.2kg..mne dtg ko 0.2 weiiiii. nad 2 minggu xmkn nasi bleh trun 4kg, aizat Af 3 bulan xmkn smpi kurus slim bj pun n S jer..tuh tuh mek siti bleh kurus jgk dari salam pantai timur bleh jadi puteri kayangan dalam jula juli tapi nape najwa nyer drumstick xslim2..huh!
lepas pi timbang terus pi makan rasamas, amek ko..

ni time tengah tunggu order sampai, muke happy nak makan nasi..8 hari kempunan nasi =( xmau dah mendere diri


okay..makan puas2 hahahahahahahaha, eh..alhamdullilah dpt mkn nasi (^_^).
esk pi pizza hut lak, makan-makan dgn kak suzy, zee hang n looi..hik3
thanks kepada yg sudi2 menjenguk sepatbiru
babaii n salam



9 comments:

Mohaimin Mokhlis said...

Haha.
Kes diet x makan nasi eh? XP
Aku dah wat lame, tp x semangat sgt so berat x turun sgt. heh

btw, tgk profile fb kau sebelah tu,
adakah kau makin melebar? XD

Najwa Sofwani said...

moh!!!!!
ape melebar2..anti tau..haishhhh
tkpe2..ak tkr profile pic. cr pic yg slim2 gitu...=p

seliparburok said...

mungkin kena tukar cara diet kot wa.. mkn oat lak hari2

Najwa Sofwani said...

em...bleh2, nnti try..
pas2 lme2 bau oat jer ak leh mntah =p ari2 oat haruslah...

abu raihan said...

nk turun berat lagi?
ok doh tu.

Najwa Sofwani said...

perlu abu perlu turun =(

lipanboy said...

cube bnyk kn bersenam lak.. XP

issKHOO said...

bpe dh berat mg wa?ok dh tu..xyah diet2..dlu lgi kurus..

nohfee said...

nasi makanan ruji. x leh tinggal doe.. heheeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...