21 December 2010

Taman Negara Pulau Pinang

assalamualaikum

Entry kali nih malas nk tulis panjang-panjang, penat balik xabis lagi, seharian tau..yela sgt kan tapi xnak tulis panjang2 jugak tapi dh nk bertambah panjang jer ak tulis ni..hohoho. Ape kitorang buat kat saner yer..mestilah aktiviti lazat bersama geng2 celesticos.


berbbq laaa.......lazat kan

Gerak dari rumah agam kulim kul 7.30a.m, pi kerja pun xawal macam nih,memang semangat gitu. Sampai sane, register ape yang patut, bayar tiket parking kete RM3,bayar tiket bot pi balik RM320 untuk 2 bot and then get ready for da 'subarashi' journey =D


xsabar nak naik bot
semua tgk sini =p

mereka mendahului

ok, dah sampai pulau, CANTIK,!! tapi banyak obor-obor wuuuu... sampai jer start prepare utk bbq and sandwich and aku ngantuk..tdo sat dalam kemah, diorang kejut ayam dah masak..huk3
tempat bbq ni best, banyak kemudahan macam toilet, surau, tempat mandi dan dewan. kalau rasa nak bermalam pun boleh, ade camping side. safety insyaallah ok sebab ade guard yang jage kat tempat tu.

nih ak xtdo lagi. ak tdo dlm khemah yer...

ponci sampai berasap nk hidupkn bara..'bara yang~~' ape entah lupe lirik lak..

main agenda pihak lelaki, mancing!!! ikan buntal!!..=p

inilah kami

bermandi-manda dan bermain2 dtepian pantai.ahaks, tepi-tepi jer yerr..obor-obor banyak....
tengok gambar-gambar nih kelakar pulak dah macm penyu duk mandi2 kat pasir pantai..hihihi

bob( bj merah plg bsr) minum air kah???

tragedi dsengat zopor-zopor, eh obor-obor.=p

petang lepas mandi-mandi sume, girls kuar amek gambar kat jeti..hehehe, guys continue mancing lah..




bot datang amek kul 6.30 petang sampai jer kat jeti taman negara ramai-ramai amek gambar sebagai kenangan internship together2.



dah xlame dah nak abis internship, xsngka dh hampir 8 bulan dbumi kulim, kejap lak rasa..gedik sgt awal2 mai punye ahh xsbr sgt nk abis kan..lumrah hidup~~
next kne prepare slide and siapkan logbook, 2nd visit 12/1/2011..cuak-cuak!!!
wish me luck kawan-kawan =D

oklah thanks yg sudi2 jenguk sepatbiru
salam

2 comments:

lipanboy said...

asal muke aku di cover dgn sepatbiru??lipak!!haha

Najwa Sofwani said...

hehehe ponci..ak sgaje =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...