26 December 2010

Wardah Ilmu First Giveaway


assalamualaikum

ditag oleh wani,seliparburok, jom merajinkan diri mane lah tau rezeki murah dpt tupperware free.

Nak jenguk cik penganjur?, klik sini comel =D

kalu nak join kene buat macam ni:
1. kne wajib polow wardahilmu.blogspot. Pengajur la, xkan tbe2 polow blog ak lak..nk pun boleh =D

2. Sile 'Like' fanpage fesbuk "Best Tupperware"

3 Buat satu entry pasal give away nih, untuk cepat dan pantas bleh copy jer dari cik penganjur, cik penganjur pun dah bagi green light, sile2...

4.Tag 5 orang kawan or lebih, terpulang...mereka bertuah adalah momoc, iss, cikcombi, trex dan jena

5. due date 31/12, dah xlamaa so cepat-cepat yer korang

6. "Sahkan penyertaan korang di ruangan komen, pastikan entri yang korang dah buat diberikan linknya terus. Senang skit saya nak menjenguknya.." <-------ini aku copy terus dari cik penganjur =D


ok, selamat maju jaya =D

4 comments:

issKHOO said...

ok waa...naty ade ms ak wak..hee

cikcombi said...

ala war..naty kalo ak rjin ak wat

cikcombi said...
This comment has been removed by the author.
*kuku patah said...

aku pon...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...