17 December 2010

that chinese guy is my bosss


assalamualaikum


tengok title entry tgk gambar dah tau la kan yg mne satu sbb mmg die sorg jer pun laki and chinese.
seperti yang aku cakap dalam entry lepas yang nak pi makan pizza dgn sv tuh kan..ha nie la die. kitaorg keluar makan tengahari tau time lelaki muslim pi semayang jumaat. Pastu kat pizza hut tu kantoi sorg mamat yg tolong amekkan gambar kitrg xpi smyang..nak jer ak tanya
' eh, uzur ke bang'..ape nk jadi, huh......

ok, bgus btol looi snap gambar ak tengah berusaha keras nak cerai-ceraikan pizza tu. nampak lapar disitu yer...


lihat juadah kami..lazat~~~ =p

us
ecece bunyi cam kamceng kan, maybe bleh dgn zee hang n kak suzy..ngan looi..erm...bolehlah. sbb die boss kan..xleh la nk kamcing sgt

oklah kne prepare utk bbq esk lak, nad n wani baru smpi umah bwk byk barang2 esk..
k'lah thanks sape2 yg sudi2 jenguk sepatbiru, syg korang =p
gudnyte, salam...

3 comments:

abu raihan said...

sedap ado sv baek..:)

lipanboy said...

nk mntk paul blanjer gak r..hehe

Najwa Sofwani said...

weii..tdo ahh, esk bbq =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...